MCO Mid-Year Promo Package dilanjutkan!!

Berita baik untuk anda semua! 


MCO Mid-Year Promo kami diteruskan lagi berikutan Perintah Kawalan Pergerakan yang telah dijalankan pada Julai 2021. Tarikh ini dipanjangkan lagi sehingga 7 Ogos 2021, khas kepada 30 pelanggan terawal sahaja.


Promosi ini hanyalah tertakluk kepada perkhidmatan Full Service Oil Change + 21 Points Inspection  dan perkhidmatan Door 2 Door Service (D2D)


Anda bebas memilih jenis dan gred minyak hitam untuk servis FS21. Ini kerana kali ini kami tawarkan sebanyak 10 jenis minyak hitam premium dan ada di antaranya yang diperbuat daripada USA (Made in USA). Minyak hitam yang kami tawarkan semuanya mematuhi standard spesifikasi gred minyak hitam.


Psst, jangan risau... Sekiranya anda tidak pasti minyak hitam yang mematuhi spesifikasi kenderaan anda, kami sedia membantu.


Harga promosi bermula: 

image
Harga di atas tertakluk untuk model kereta Perodua, Proton*, Peugeot* Honda, KIA, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, Toyota dan banyak lagi!
Harga di atas tertakluk untuk model kereta Proton X70, Proton Inspira, Peugeot*, dan pengguna minyak VX Garage

Terma & Syarat: 

🚫  No walk-in customer. 
✅ Pakej hanya tertakluk kepada pelanggan yang membuat temujanji sahaja. 

✅ Untuk kereta yang menggunakan oil filter khas/ catridge akan ada caj tambahan
✅ Door 2 Door Service tambah RM20.

Bengkel kereta terdekat dengan saya, workshop near me, bengkel kereta shah alam, workshop shah alam, service centre shah alam, pusat servis shah alam, Bengkel kereta near me

Jangan lepaskan peluang! Tempah temu janji dengan kami sekarang!